Wat doen we toch moeilijk in Europa, als je lichtzoete wijn wilt hebben genruik je toch gewoon druivensapconcentraat?
Zo'n 125 liter toevoegen aan 5.000 liter wijn en je hebt semi-sweet, 20 liter en je hebt dry.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
2 opmerkingen:
ik doe er ongeveer een theelepel poedersuiker per kwart liter in maar dit is ook best een goeie tip!
l;[;l[l[]~:/l,'u7 xbn tyn nmtjy jhkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkmn.....................p[/
nj vbcbbbbbbbvbvbb ggggggggggggggmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkjl
ytt 6 77 768u90io-p[olk;i;'lp[ 0-9765iiu8 ,.9mkn ,0nb vvgubxvvvvv gggggggggjjj 'p kolllllllllooopk9uij9.da
nou dat was je kleine neefje die wilde perse ook een berichtje typen de dondersteen. het liefst had hij nog even doorgetypt maar al dat kwijl tussen de toetsen kan niet goed zijn
ha ha, dat neefje van me. wanneer stuur je eens een fotootje op?
Een reactie posten