Wat doe je als er wijnmakers overkomen voor een etentje? Juist, je bereidt een leuke proeverij voor. Wijn voor wijn ingeschonken, de meeste bij eten. Willie en Tania de Waal van wijnhuis Scali zijn goed in het herkennen van druiven en streken. Bij de meeste wijnen zaten ze dicht in de buurt.
Dit dronken we:
aperitief
Rustenberg rousanne 2008
bij pindasoep:
Beaumont Hope Marquerite chenin blanc 2008
bij gevulde skorsies:
Groot Parys chenin blanc 2008 vatgegis
Groot Parys chardonnay 2008 vatgegis
tussenwijn:
Sequillo blanc 2007
hoofdgerecht:
Steytler pinotage 2006
Columella 2006
tussenwijn:
Huet Le Mont Vouvray moelleux 1997
bij dessert:
Groot Parys Vin de Paille 2008
Het was een groot feest en alle wijnen waren goed tot zeer goed. Ik ben helemaal klaar voor de volgende groep die vanavond in Kaapstad aankomt.
zondag, mei 10, 2009
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten