zaterdag, februari 16, 2008

Korfbalclub

Wat hield ons (mijn vader en ik) gisteren bezig? Een langzame rit door West-Nederland om wat bestellingen af te leveren en een proeverij. Wat zijn er toch veel stoplichten en auto's in Nederland, schiet op een vrijdagmiddag echt niet op. Uiteindelijk waren we om 18:30 in Oud-Beijerland voor een proeverij in de kantine van een korfbalclub. Door sponsoring van een bekend prikker (Boerenmartin) mochten wij daar een proeverij geven. Een aparte mix van mensen: van zeer geïnteresseerd tot al rokend een glaasje drinkend. Uiteindelijk was de oogst een doosje bonbons en drie kussen van de beelschone gastvrouw én tien bestellingen.
Na de proeverij nog even naar Dordrecht om de laatste bestelling weg te brengen, wat lukte om 23:15, welke wijnhandelaar houd zulke bezorgtijden aan? Gelukkig kregen we bij de buren (een klant die we goed kennen van de wijnreis) een lekker glaasje als afsluiter van de dag en om 01:04 waren we thuis...

1 opmerking:

Anoniem zei

Udo ,

Het zijn aardige mensen hè daar in Dordrecht , je krijgt zelfs zo laat op de avond nog een lekker glaasje aangeboden. Udo , veel plezier (en Ruud ook natuurlijk !) in Zuid-Afrika. Hou ons op de hoogte van jullie avonturen.

Groeten,

Ronald Heijden