zaterdag, juli 28, 2007

Wild

Dat ik de chenin blanc Wild Yeast van Groot Parys een waanzinnig lekkere wijn vind mag bekend zijn, maar ook Springfield maakt een Wild Yeast, van chardonnay. Daar ligt nu een flesje van te koelen, om straks geprobeerd te worden bij in de oven geroosterde groenten (dressing van olijfolie, honing en limoensap...) en een tomaten-basilicum taartje. Vreselijk gezond dus en daarom kunnen we afsluiten met chocolade-mousse en een dessert wijntje. Mjammie!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat chocolademousse recept is natuurlijk een slap aftreksel van het enige echte originele recept van de "moussegotfather" ik heb net nog even gekeken, maar dit recept ligt nog steeds in mijn kluis en komt pas vrij als ik naar de eeuwige wijnvelden ben vertrokken! :)
Geub

Udo zei

hij was ook geen schim van het origineel, geen luchtige structuur. Ok, de smaak was wel werelds maar toch.

Robert Koopman zei

Hoe kom ik in het bezit van die chocolademousse?? Hier in mijn huis wordt dat goedje erg (heel erg!) gewaardeerd!

Ik kan natuurlijk niet wachten totdat er iemand naar de eeuwige wijnvelden vertrekt.....

@Udo: sorry voor de persoonlijke vraag maar ben jij vegetariër? Ik lees weinig tot niets over vlees bij je recepten en dat terwijl je in ZA elke dag aan de braai stond.

Udo zei

Robèrt,

ik ben een nep-vegetariër, als de gelegenheid zich voordoet eet ik vlees, thuis zelden of nooit.

Anoniem zei

Ruud - het is niet goed gegaan met de chocolademousse. Laat ik het maar eerlijk zeggen. En de volledige schuld op me nemen. Omdat er gruwelijk veel pure chocolade in was verwerkt, smaakte het natuurlijk goed, maar het was geen MOUSSE, met een soort chocoladeBETON. Hoe moet dat nou?

Anoniem zei

Sabina, ik zal binnenkort de Mousse machine wel weer eens aanzetten, zal wel een hele kleine portie voor jullie worden want een groot deel gaat op transport naar Almere! Gèh,gèh,gèh.
Ruud