zondag, juli 15, 2007

Krekel?

Het menu voor morgen:

Cape wineland menu
Aperitief: Groot Parys Chenin Blanc ‘06

Salmon & avocado
fresh beetroot cured salmon sashimi with spicy avocado
Groot Parys wooded Chenin Blanc ‘06

Gazpachio & shrimps
minted pappadew gazpacho & grilled peri-peri prawn sosatie
Groot Parys wooded Chardonnay ‘06

Ostrich & crickets
smoked ostrich carpaccio, mushrooms,
crispy crickets and ‘blauwbessie’ dressing
Grangehurst Pinotage ‘00

Springbuck & asparagus
dukkah spiced antilope loin, green asparagus and potato Parmazan pie
Grangehurst Cabernet/Merlot ‘96

Goat cheese & truffle
old goat cheese bruchetta with truffle
and a dark chocolate balsamic vinegar
Grangehurst Cabernet/Merlot ’97 Magnum

Coffee & sweets


Het zullen toch geen echte krekels zijn?

1 opmerking:

Robert Koopman zei

Nou....

Krekels zijn heel erg gezond. We hebben alleen een soort van weerstand om ze te eten....

Dus Udo, ik lees morgen wat je er van gevonden hebt! Succes...:-)

Frituren, dippen in chocolade en zo zijn er tal van varianten te bedenken.

Ik denk dat ik vegatariër word, die arme beestjes hebben toch ook hun recht op leven.....