Een gezellige avond gister in restaurant Pygma-Lyon, op details kon het beter, maar het was geslaagd. Wat proefden we?
Wijnproeverij Workshop
New World chardonnay unwooded
Groot Parys chardonnay wooded
Buck’s Ridge shiraz 2005
Culraithin Syrah 2002
Workshop Kaapse Keuken
Groot Parys c.b. unwooded 2005
Groot Parys c.b. wooded 2005
Simonsig Vonkelwyn rosé 2005
MIELIPAPSTOKIES
Met pepadew en basil op een stokie geryg
PARELHOEN PASTEITJES
Varse kruie en sampioene
SOETE SAMOSA
Deeglappies Gevul met ananas
Aperitief
Simonsig Vonkelwyn 2005
Diner
Newton Johnson Felicité rosé 2006
Lammershoek Roulette white 2005
ELIZA SE SLAAI
Repies blesbok met ‘n heuning-mosterdsous, kasjoeneute en parmesan
DORINA SE VISKOEKIES
Viskoekies van hake met vars kruie en soetsure tamatieuie
GESMOORDE KWARTEL
Heel kwartel gebak in ‘n tamatiesmoor met avocado
Newton Johnson Pinot Noir 2005
Lammershoek Roulette red 2004
KLIPVIS
Klipvis gebak met botter & suurlemoen uit die oond
KOEDOE
Koedoe gebak in roosmaryn en knoffel met ’n soet mosterdsous
KROKODIL
Gebakte krokodilbiefstuk in ‘n room-saliesous
Lammershoek Straw Wine
APPELKRUIMELTERT
Vars gebakte appeltert met skinkroom
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
1 opmerking:
"kasjoeneute" wat een heerlijk woord. Ik moest het hardop zeggen voor ik het begreep....:-)
Een product uit Mozambique en dat in Zuid-Afrika. Daar kan ik de hele dag over nadenken.
Mooi menu.
Een reactie posten