woensdag, april 12, 2006

Genieten & Genieten

Morgen zal ik nog eens proberen een soort van eindconclusie te schrijven over de eerste drie maanden van mijn stage, maar zonder al te veel woorden zegt deze foto genoeg.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hé daar,
ze komt er echt aan hoor! Graag goed te zorgen voor mijn zus de komende weken. Dat gezwets over dat paspoort doorzien wij wel; Udo komt gewoon samen met zus mee naar Nederland. Vinden wij prima. Tot 5 mei zeggen we dan ook vol vetrouwen!

Anoniem zei

Hallo daar. Wat een stom dat de Zuid Afrikaanse Rita Verdonk een einde aan je vakantie maakt. Mocht je nog een medische verklaring nodig hebben: geef me een faxnummer en het AMC staat achter je. Misschien iets met een vliegverbod ofzo?

Udo zei

Ik ga uitstekend voor zus zorgen, lekkere hapjes maken, mooie wijntjes opentrekken en dat soort dingetjes. Wel jammer dat jullie weigeren voor Evi te zorgen, valt me toch een beetje tegen ;-)

Anoniem zei

Evi uitte haar enthousiasme voor de uitzending naar de hoofdstad op een vreemde manier. Noem het bescheidenheid. Mocht ze een dezer dagen onder haar kast vandaan komen dan mag ze alsnog mee.

Om wat tijd te doden tijdens het wachten op je favo bezoekster:

Visas voor ZA klik hier.

Of maak een virtuele toer door het kasteeltje waar wij binnenkort intrekken.

Udo zei

fraai uitzicht, ik zie nog wel wat schilderklusjes...
Maar wel gefeliciteerd met jullie nieuwe woning.