woensdag, augustus 19, 2009

Vakantie

We hebben besloten toch een kleine vakantie te nemen dit jaar, wel vijf dagen! Eerst twee dagen naar Brugge, met een klein uitstapje naar Westvleteren om wat trappistenbier te kopen. Dan verder naar Yvetot in Normandië waar we een korte kookcursus gaan doen. En daar zit hem de kneep, zal ik voor de zekerheid mijn eigen wijnen meenemen? Met de Calvados zit het wel goed en bier heb ik dan aan boord, maar wil wel zeker zijn van een goed glas wijn...

3 opmerkingen:

Robert Koopman zei

Kookcursus in Frankrijk en dan eigen wijnen meebrengen?
Zou ik niet doen, je weet maar nooit hoe ze daar op reageren...

Komt toch een beetje over alsof jullie ook 5 mud aardappelen, 35 pakken koffie, gehaktballen in plastic, pindakaas, hagelslag en alle 731 andere Nederlandse voedingsmiddelen meenemen op vakantie naar het enge buitenland.

Naar Frankrijk moet je alleen je goede humeur meenemen, de rest hebben ze echt allemaal wel :-)

Marianne Sjoukes zei

Sjonge, jonge, chauvinist!!. Je gaat naar een Franse kookcursus, wat verwacht je.
Gratis advies van je schoonmoeder: Neem één, ÉÉN, flesje van je eigen wijn mee. Laat het proeven. Accepteer manmoedig de teleurstelling. Ze zullen het walgend uitspugen. Geniet de rest van de tijd van de Franse wijn.
Zo niet, die cursus duurt maar drie dagen.
Veel plezier.

Udo zei

probleem is al opgelost, de mensen van de kookcursus zijn zelf op vakantie! Nu gaan we proberen een paar dagen langer in Brugge te blijven.