Het eten was een beetje wisselend.
Amuse: lekker, niet verfijnd
Voorgerechten:
Venkelkruidensla met gemarineerde zalm, risopasta en Hollandse garnalen
met een lauwwarme citroenvinaigrette. => heel goed, in smaak en presentatie
Crèpe gegratineerd in de oven met duxelles en vacherin mont d'or kaas.=> smaak prima, presentatie matig
Hoofdgerechten:
Kabeljauw met een beurreblanc van gerookte paling en peterselie, geserveerd
met aardappelmousseline en geglaceerde worteltjes=> vrij smaakloze vis en voor mij persoonlijk een overheersende rokerigheid van de saus.
Visspecialiteit van de dag => zeeduivel en garnaal als tempura, deegje was te dik en vettig van frituurolie, zonde van de lekkere zeeduivel
Nagerecht: chocolade parfait => zalig
Bediening vlot en attent.
Prijs wijnen erg goed, prijs eten aan dure kant
Voorgerechten:
Venkelkruidensla met gemarineerde zalm, risopasta en Hollandse garnalen
met een lauwwarme citroenvinaigrette. => heel goed, in smaak en presentatie
Crèpe gegratineerd in de oven met duxelles en vacherin mont d'or kaas.=> smaak prima, presentatie matig
Hoofdgerechten:
Kabeljauw met een beurreblanc van gerookte paling en peterselie, geserveerd
met aardappelmousseline en geglaceerde worteltjes=> vrij smaakloze vis en voor mij persoonlijk een overheersende rokerigheid van de saus.
Visspecialiteit van de dag => zeeduivel en garnaal als tempura, deegje was te dik en vettig van frituurolie, zonde van de lekkere zeeduivel
Nagerecht: chocolade parfait => zalig
Bediening vlot en attent.
Prijs wijnen erg goed, prijs eten aan dure kant
Vooral door de wijnkaart toch een goed adres, de hoofdgerechten kunnen (moeten?) beter.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten