zaterdag, februari 06, 2010

Dag 2 wijnreis

Wat is dat lekker wakker worden, het zonnetje schijnt en de vogels tjirpen. Op blote voetjes en met t-shirt naar buiten. Dag 2 is goed begonnen.

De vlucht met KLM was prima, zelfs was het eten binnen te houden. De wijn blijft lastig, maar acceptabel. Helaas zat de businessclass vol, anders hadden we een glaasje daar vandaan kunnen krijgen. Omstreeks 24.00 konden we op weg naar onze eerste stop: Groot Parys. Zo laat kan je lekker doorblazen (wel goed denken aan links rijden) en zo waren we 00:30 op bestemming.
Het hartelijke weerzien met Eric & Mariƫtte werd beklonken met de eerste wijnen. Groot Parys wooded chenin blanc 2009 (primeur en lekker!), Black Oystercatcher cabernet-merlot 2005 en Lammershoek zinfandel-syrah 2006 werden nog even geslacht zodat we om 03:00 lekker konden slapen.

Later vandaag vervolg.

Update:
Boodschappen zijn gedaan, we zijn R 1.000 armer, Zuid-Afrika is wat duurder geworden. Daarna op wijnjacht en dat is gelukt. De vier mooie flessen waren R 1.160 dus de pot is alweer leeg. Nou ja, morgen maar bezuinigen.
Over een half uurtje komen Gavin en Willie&Tania, ben benieuwd hoe ze het blindproeven gaan doen.

1 opmerking:

Robert Koopman zei

En dus geen problemen ondervonden met het verwisselen van de persoonsgegevens.
Veiligheidslek gevonden :-)