zondag, november 30, 2008

Drukkiedruk

Let je even niet op en dan heb je alweer een week niets geschreven. Nu is de week ook voorbijgevlogen! Wat is er zoal gebeurd: de order van 1800 flessen is binnen, een order van 300 flessen is door mijn vader weggebracht, een order van 270 door mijzelf (en beide ingepakt op volle familiekracht), de eerste 144 van een order van 450 zijn ingepakt. Een paar grote orders van privéklanten zijn afgehandeld (zo'n €5.000,- bij elkaar) en er staat nog één offerte uit.
Komende week moet die order van 1800 voorbereid worden en de week erop ingepakt en verzonden. Een order van 180 weggebracht. Flessen voor fotografie naar Het Parool brengen want komende week staat Groot Parys in de krant. De volgende mailing moet geschreven en gemaakt worden. Wijn moet besteld worden in Zuid-Afrika. Wijn moet binnenkomen uit Zuid-Afrika.
Zal me weer niet vervelen, maar het is wel een leuke tijd!

1 opmerking:

Peter van den Besselaar zei

Ik denk dat dit werk nogal eens wordt onderschat, Udo, de romantische kanten van het wijnkopersvak spreken meer tot de verbeelding. Ik vind het al lastig om de flessen steeds naar de flessenbak te moeten brengen, laat staan in de aantallen die jij noemt met flessen die VOL zijn.
Maar ja... nu moet je het verdienen, toch? Hartelijke groeten, Peter