maandag, april 02, 2007

Het knalrode knalfeest

Wat een middag, wat een avond! Iedereen, nou ja bijna iedereen, in rood. Sommige laf met alleen rode schoenen, anderen in glinsterende galajurken. Die Marco Borsato is nogal populair geloof ik. Echt grappig om groepjes collega's te zien die met elkaar aan het knutselen zijn geslagen om knalrode jurken te maken.
Een paar honderd gasten zijn een glaasje (of twee) komen proeven bij onze wijnbar. Die stond middenin de grote zaal, lawaaiig maar wel centraal. En wat is rosé toch populair! OK, het publiek bestond vooral uit mooie :-), jonge vrouwen, maar een groot deel vraagt meteen om rosé een ander deel kijkt wat er zoals staat en zegt dan: ah lekker rosé. Lichtpuntje: meerdere keren kwamen er mensen vragen of ze niet een gewoon een glaasje konden drinken in plaats van die vieze rosé die in de Heineken bars te krijgen was.

Om 19:30 was de rosé op en om 19:45 de chardonnay. Vrolijkheid alom, niet alleen bij de dansende massa ook bij de mooie jonge vrouwen achter de bar...

Ik zal er niet veel klanten aan overhouden, maar we hebben wel weer wat 'zendingswerk' verricht voor goede Zuid-Afrikaanse wijn!

Geen opmerkingen: