woensdag, november 07, 2007

Riding the storm

Tsjonge wat een drukte hier, drie dagen achter elkaar een proeverij. In een hotel op een reismarkt, in een rokerige kroeg en op een militaire kazerne! Gek genoeg gaf de rokerijge kroeg de meeste omzet...
Naast mijn dagelijkse beslommeringen is het ook tijd voor een update van de situatie bij Buck's Ridge, waar de hele oogst naar de knoppen was. De afgelopen maanden is hij bezig geweest met een alternatief, maar dat is niet gelukt. Wachten dus op de volgende oogst en ondertussen:

Thankfully the Olive Oil has been keeping us afloat, although it's just about sold out, and our cottages are doing well so we're just riding the storm with the help of a bank overdraft and are looking forward to bottling our next vintages which are tasting really great!

2 opmerkingen:

Robert Koopman zei

Ze gaan het dus hopelijk wel redden tot volgend jaar.

Tijdens jouw afwezigheid had Hendrik een soort van spontaan reddingsplan geopperd, koop wijn van ze was het wel in het kort.

Is daar nog iets uitgekomen?

Ondanks wat tegengas en gesputter was/is het natuurlijk bijzonder vriendelijk om dit te doen.

Udo zei

Het reddingsplan kon niet want er is geen wijn om te kopen! Begin december komt er nieuwe olie, de laatste doosjes die ik kon bemachtigen.