Hoe zag het werkdagje eruit? Mail checken, facturen printen, wijn klaarzetten.
Wijn inladen, wijn wegbrengen, wijn uitladen. Aan het eind van de ronde wijn inladen bij een andere importeur. Ten slotte bij Harold Hamersma langs om twee proefflesjes Groot Parys te brengen, ik hoop dat hij wat wil publiceren in Het Parool.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
5 opmerkingen:
En hoe is het nu met de administratie? Belangrijk, hoor! De Goede Gooier was geweldig. Hou die erin!
H.H. is een super lul !
Kan het verschil tussen een Pinotage en een Cabernet nog niet proeven.
uw H
Beste H,
Wat heb jij toch een "hekel" aan HH....
Overal waar de naam van HH opduikt komt er ook bijna altijd commentaar van H in beeld....:-)
Maar wat die HH ook is als Uod met GP in het Parool komt kant dat vast geen kwaad.
dat kan ik vaak ook niet hoor, blindproeven is het moeilijkste wat er is.
Persoonlijk vind ik HH een geschikte vent, een stuk moderner dan de oude garde en hij kan lekker schrijven.
Trouwens Udo, als je hem een wooded chardonnay en een chenin blanc ter beoordeling hebt gegeven, hoeft Harold wat mij betreft ook het verschil tussen pinotage en cabernet sauvignon niet te kunnen proeven!!
Een reactie posten