dinsdag, februari 03, 2009

Start van de oogst

Morgen gaat er geoogst (geparst) worden bij Groot Parys:
Vandaag nog wat monstertjes gebracht naar de kelder en daar bleek toch uit dat het nu wel heel rap gaat. Morgen dus al oogsten in plaats van donderdag. Woensdag en donderdag eerst onze eigen wijn (Chenin en Chardonnay), maandag en dinsdag a.s. de organisch Chenin voor Boland.
Ik zal verslag doen vanaf as maandag, dan zijn we terplekke om foto's te maken.

3 opmerkingen:

Jacqueline zei

Wat is het toch grappig en raar; de tegengestelde seizoenen van het noordelijk en zuidelijk halfrond; Ruud is nu bezig met snoeien en palen te slaan voor de trellis en in Afrika wordt geoogst.

Gabriella zei

Vanaf juni 2008 wordt er elke maand een foodblog - event georganiseerd voor de Nederlandstalige foodblogs. Elke maand worden er meer en meer bloggers betrokken en worden er nog meer recepten gepubliceerd.

Wil je graag meedoen? Kijk dan hier: http://gabriellaskeuken.blogspot.com/2009/02/9de-foodblog-event-de-culinaire-reis.html

Groetjes,
Gabriella

Anoniem zei

Jan van Riebeek oogstte 350 jaar geleden al op 2 februari!
Valt wel mee met de klimaatverandering....


Hendrik