![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEheHy2K6gfT2fVC1vrYh3lEKN_m8Bd7ACV3YuUcSemmXbyGOkb2uHmaTOnIJUHO06nQ6bYNriZmjaAwyS41S_L83_X0kUk7HbRfAwbF_vhtcCyDU2qpVijgP-wVkuUdT7wFOkvf/s200/Cover-mei.jpg)
Ondertussen gaat het in Nederland gewoon door. En hoe! Sla de nieuwe Perswijn open en lees: "Black Oystercatcher 2006, Elim: passievrucht, sap, exotisch, frisheid, open, mooie zuren en diepte. ****(*)" Ook Elgin wordt genoemd: "Elgin Vintners 2005, Elgin: stevig en droog, peer en appel, grapefruit, lychee, zuren en sap, lekker. ****" En Amehlo: "mintig, boenwas, honing, al wat aan de gerijpte kant, wel krachtig, rijk. ***"
Geen opmerkingen:
Een reactie posten