vrijdag, januari 09, 2009
Grom
Ken je dat? Je hebt van die flessen die je jarenlang bewaard, je wacht op het juiste moment hem open te trekken. Perfect op dronk na 7 jaar in het rek gewacht te hebben. Gisteren maakte ik zo'n fles open: Ksara Reserve du Couvent 1999. En je voelt hem al aankomen: kurk. Je kan er niet mee terug naar de leverancier en dat zou ook geen zin hebben want zo'n oude wijn is natuurlijk niet meer op voorraad. Balen!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
1 opmerking:
Is toch een Libanese wijn?
Volgens mij had ik ook een wijn van dat huis, veel van verwacht maar een "kurk.....
Zelden een fles gehad die zo kapot was, een prachtig schoolvoorbeeld van "kurk"...helaas.
Maar ik ga niet terug naar de leverancier met een "kurk" fles, hij kan er ook niets aan doen tenslotte.
Moet je dat wel doen dan?
Ik weet het echt niet maar ik zie het als een risico, 5% van de wereldvoorraad wijn in flessen heeft kans op "kurk".
Een reactie posten