maandag, juni 05, 2006
Mollig
Tsjonge, wat een lekkere dikke chardonnay vanavond bij de asperges met botersaus. Meegenomen van de vakantie uit Alto-Adige van de wijnmakerij met de heerlijke naam Schreckbichl.
Pale yellow with greenish reflexes; nutty on the nose with a hint of exotic fruits such as mango and honeydew melon overlaying a discreet aroma of oak; full and broad on the palate, the richness cut by firm acidity. It is excellent enjoyed on its own, or with Italian pasta dishes, grilled fish and dishes of white meats. Serve lightly chilled, 12° C.
Niets meer aan toe te voegen.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
1 opmerking:
Udo,
Ik had onlangs de Pinot Nero van Cornell. Ik meen de 2002. Een bijzonder mooie wijn. Veel frisheid en toch het warme en soms wat mollige dat die Italianen kunnen hebben. Ook een aanrader!
Groet,
Cuno
ps, de Passito ernaast was ook niet te versmaden...
Een reactie posten