dinsdag, mei 11, 2010

Persbericht

Yvonne Pater brengt Zuid-Afrikaans kookboek uit.

Op 22 mei presenteert Yvonne Pater haar Zuid-Afrikaanse kookboek ‘Een reis door de lokale keuken van Zuid-Afrika’. Deze feestelijke gelegenheid vindt plaats in Café CharlieS in Hoorn. Yvonne zal het eerste exemplaar van haar kookboek overhandigen aan Niels Verburg. Niels Verburg is wijnmaker in Zuid-Afrika, met een Nederlandse achtergrond en op uitnodiging van WineMatters in Nederland. Wat: boekpresentatie ‘Een reis door de lokale keuken van Zuid-Afrika’ Waar: café CharlieS www.charlies.nl Adres: Dubbele Buurt 4, 1621 JV Hoorn Wanneer: Zaterdag 22 mei vanaf 21:30 uur
Het kookboek neemt je mee op reis door de lokale keuken van Zuid-Afrika. Van Zulu maispap in het oosten naar potbrood van de Nama op de grens met Namibië.
In 2002 pakte Yvonne Pater haar koffers en vertrok naar Zuid-Afrika om daar anderhalf jaar als SCORE vrijwilliger met de lokale bevolking te werken. Het land en zijn bewoners hebben haar gegrepen en nog steeds keert ze regelmatig terug naar het prachtige Zuid-Afrika.
Yvonne heeft tijdens haar verblijf in Zuid-Afrika veel bijzondere mensen ontmoet. Ms. Shongwe in Driefontein, Anna Maswanganyi in Olifantshoek, Mina in Lekkersing, haar Pakistaanse buurman in Nelspruit. Allemaal nodigden zij haar uit en gaven haar een nieuwe culinaire ervaring. Zij deelden hun manier van koken en hun speciale gerechten met Yvonne. Dat is een grote eer en daar is zij hen dankbaar voor.
Haar passie voor koken en voor Zuid-Afrika komt samen in dit boek. Inmiddels heeft ze haar eigen onderneming BOOK-A-COOK opgezet en organiseert ze onder andere Zuid-Afrikaanse kookworkshops (http://www.book-a-cook.nl).
De gerechten die Yvonne tijdens haar verblijf en haar reizen door Zuid-Afrika heeft verzameld, wil ze graag met je delen. Zodat ook jij kan genieten van de rijke smaken die het mooie en veelzijdige Zuid-Afrika te bieden heeft.

Door de aanschaf van dit kookboek steun je Ms. Shongwe en haar gezin, de gastfamilie waar Yvonne verbleef tijdens haar vrijwilligerswerk in het dorp Driefontein.

Titel: 'Een reis door de lokale keuken van Zuid-Afrika', 64 blz.
Uitgever:. TO4press i.s.m. BOOK-A-COOK
Auteur: Yvonne Pater
Prijs: € 14,50
ISBN: 978-90-815527-1-4
Bestellen: http://www.book-a-cook.nl

Voor meer informatie:

Yvonne Pater
tel. nummer: 06 278 817 18
e-mail: info@book-a-cook.nl
website: http://www.book-a-cook.nl

Geen opmerkingen: