Een telefoontje, of ik 4 flessen op wil sturen naar De Telegraaf voor een special over Nieuwe Wereld wijnen. Tuurlijk wil dat! De dag ervoor had ik wat proefflessen gebracht en twee ervan zijn uitgekozen. Omdat ik daarvoor naar Diemen moest rijden om flessen op te halen hebben we er meteen een etentje bij KleinJansen in de Watergraafsmeer aan vastgeknoopt.Het eten was een beetje wisselend. 
Amuse: lekker, niet verfijnd
Voorgerechten:
Venkelkruidensla met gemarineerde zalm, risopasta en Hollandse garnalen
met een lauwwarme citroenvinaigrette. => heel goed, in smaak en presentatie
Crèpe gegratineerd in de oven met duxelles en vacherin mont d'or kaas.=> smaak prima, presentatie matig
Hoofdgerechten:
Kabeljauw met een beurreblanc van gerookte paling en peterselie, geserveerd
met aardappelmousseline en geglaceerde worteltjes=> vrij smaakloze vis en voor mij persoonlijk een overheersende rokerigheid van de saus.
Visspecialiteit van de dag => zeeduivel en garnaal als tempura, deegje was te dik en vettig van frituurolie, zonde van de lekkere zeeduivel
Nagerecht: chocolade parfait => zalig
Bediening vlot en attent.
Prijs wijnen erg goed, prijs eten aan dure kant
Voorgerechten:
Venkelkruidensla met gemarineerde zalm, risopasta en Hollandse garnalen
met een lauwwarme citroenvinaigrette. => heel goed, in smaak en presentatie
Crèpe gegratineerd in de oven met duxelles en vacherin mont d'or kaas.=> smaak prima, presentatie matig
Hoofdgerechten:
Kabeljauw met een beurreblanc van gerookte paling en peterselie, geserveerd
met aardappelmousseline en geglaceerde worteltjes=> vrij smaakloze vis en voor mij persoonlijk een overheersende rokerigheid van de saus.
Visspecialiteit van de dag => zeeduivel en garnaal als tempura, deegje was te dik en vettig van frituurolie, zonde van de lekkere zeeduivel
Nagerecht: chocolade parfait => zalig
Bediening vlot en attent.
Prijs wijnen erg goed, prijs eten aan dure kant
Vooral door de wijnkaart toch een goed adres, de hoofdgerechten kunnen (moeten?) beter.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten