zondag, juli 15, 2007

Krekel?

Het menu voor morgen:

Cape wineland menu
Aperitief: Groot Parys Chenin Blanc ‘06

Salmon & avocado
fresh beetroot cured salmon sashimi with spicy avocado
Groot Parys wooded Chenin Blanc ‘06

Gazpachio & shrimps
minted pappadew gazpacho & grilled peri-peri prawn sosatie
Groot Parys wooded Chardonnay ‘06

Ostrich & crickets
smoked ostrich carpaccio, mushrooms,
crispy crickets and ‘blauwbessie’ dressing
Grangehurst Pinotage ‘00

Springbuck & asparagus
dukkah spiced antilope loin, green asparagus and potato Parmazan pie
Grangehurst Cabernet/Merlot ‘96

Goat cheese & truffle
old goat cheese bruchetta with truffle
and a dark chocolate balsamic vinegar
Grangehurst Cabernet/Merlot ’97 Magnum

Coffee & sweets


Het zullen toch geen echte krekels zijn?

1 opmerking:

  1. Nou....

    Krekels zijn heel erg gezond. We hebben alleen een soort van weerstand om ze te eten....

    Dus Udo, ik lees morgen wat je er van gevonden hebt! Succes...:-)

    Frituren, dippen in chocolade en zo zijn er tal van varianten te bedenken.

    Ik denk dat ik vegatariër word, die arme beestjes hebben toch ook hun recht op leven.....

    BeantwoordenVerwijderen